Περιγραφή Στολής

Στα παλιά τα χρόνια, στην περιοχή της Βιστωνίδας, ζούσαν τα περιβόητα άλογα του Διομήδη, τα οποία όταν πίνανε το νερό της λίμνης αρχίζανε τις τρέλες. Οι Βίστωνες, αγανακτισμένοι από τα καπρίτσια και τον χαμό που προκαλούσαν τα άλογα, και ανίκανοι να τα ηρεμήσουν, ζήτησαν βοήθεια από τις Αμαζόνες. Οι Αμαζόνες από την μεριά τους έστειλαν μια ομάδα όμορφων κοριτσιών, ειδικά εκπαιδευμένων, για να χαλιναγωγήσουν τα άλογα των Βιστώνων. Έτσι και έγινε. Η ομορφιά των κοριτσιών θάμπωσε τα άλογα των Βιστώνων με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν και να λογικευθούν και οι Βίστωνες μπόρεσαν επιτέλους να ησυχάσουν.

Φέτος όμως, μετά από χιλιάδες χρόνια, τα άλογα ήπιαν ξανά από τα νερά της λίμνης και επέστρεψαν με περισσότερη τρέλα από ποτέ. Για να δούμε, θα τα καταφέρουν ξανά οι όμορφες οι γητέυτριες, να τα ηρεμήσουν … όπως παλιά;

Γεια σας, γεια σας και ξανά γεια σας. Όπως κάθε χρόνο ο σύλλογός μας δίνει το παρών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με περίσσια ενέργεια, αγάπη και χαρά. Ελάτε μαζί μας για απίστευτη και πρώτης ποιότητας ΒΙΣΤΩΝΙΚΗ διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι. Γονείς και παιδιά. Παππούδες και εγγόνια. Γυναίκες και άνδρες. Όλοι χωράνε! Και Όλοι Μαζί Θα Περάσουμε Τέλεια !!!!!

Οι φετινές στολές μας είναι η Γητέυτρια (θηλυκό) και το Άλογο (αρσενικό… εμείς όμως δεν κάνουμε διακρίσεις). Τα μεγέθη και για τις δύο στολές είναι Small, Medium, Large και Extra-large και οι τιμές είναι, 30 ευρώ για την Γητεύτρια και 40 ευρώ για το Άλογο. Για παιδικά μόνο με παραγγελία. Γιαυτό προλάβετε!!

Ο Σύλλογος

Άλλες Στολές