Απαράδεκτοι

Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακικών Λαογραφικών Εορτών

Απαράδεκτοι

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1995 από μια παρέα φίλων και συμμαθητών. Σήμερα, 23 χρόνια μετά η παρέα αυτή μεγάλωσε και έγινε ένας από τους πιο γνωστούς Συλλόγους της πόλης. Οι φίλοι μεγάλωσαν, αλλά ποτέ δεν έπαψαν να είναι στην πρώτη γραμμή του κεφιού και της διασκέδασης, αποτελώντας  την ραχοκοκαλιά των Απαράδεκτων.

Με 23 συμμετοχές στην παρέλαση και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης (με σήμα κατατεθέν τα κόκκινα τραπεζομάντηλα και τις κόκκινες ποδιές των μελών) άφησαν το στίγμα τους στις Θ.Λ.Ε.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια όμως Οι Απαράδεκτοι δείχνουν και το Κοινωνικό τους πρόσωπο βοηθώντας και στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Είναι ένας από τους 4 ιδρυτικούς συλλόγους που δημιούργησαν το 2011 το 1ο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων και συνδυάζουν έτσι τον αθλητισμό, την κοινωνία και την φιλανθρωπία. Σήμερα, 5 χρόνια μετά το Πρωτάθλημα αυτό απαρτίζεται από 14 Συλλόγους, σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία και παρέχοντας σημαντική οικονομική στήριξη σε ευπαθείς ομάδες του Ν. Ξάνθης. Η ομάδα των Απαράδεκτων με το όνομα «Αίλουρα» έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με την πολύ χαρακτηριστική στολή της και το αστείρευτο κέφι των μελών-παιχτών της.

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο και δωρεές σε διάφορους φορείς καθόλη την διάρκεια του χρόνου δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά των μελών μας που είναι δίπλα στην κάθε ανάγκη.

Το 2015 μετά από πρόταση του Συλλόγου μας συγκεντρώθηκαν καπάκια για την στήριξη του κινήματος Καπακομάνια από όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, κάτι που σημείωσε τεράστια επιτυχία και ευαισθητοποίησε όλη την πόλη της Ξάνθης που με την σειρά της ενισχύει μέχρι και σήμερα την Καπακομάνια συγκεντρώνοντας καπάκια και έχοντας πετύχει τον πρώτο στόχο που ήταν η αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για νεαρό συμπολίτη μας.

Οι Απαράδεκτοι σας καλωσορίζουν λοιπόν στο πολύ κεφάτο παρεάκι τους και σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους καθώς και να στηρίξετε το κοινωνικό τους έργο.

Θα μας βρείτε στο facebook στη σελίδα μας.

Δείτε την στολή μας!

Ο συλλογος μας

μετράει 250 μέλη
23 Συμμετοχές στην παρέλαση
Παρελαύνουμε απο το 1995
Έχουμε δημιουργήσει 44 στολές

Η στολή μας για το 2018

«ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΕΣ»

Μια ωραία Πεταλούδα και γλυκούλα Κάμπια είναι το θέμα που επιλέξαμε για φέτος. Η μαγική μεταμόρφωση μιας κάμπιας σε πεταλούδα αποτελεί ένα από τα ανεξήγητα μυστήρια της φύσης. Ένα άσχημο πλάσμα σφηνώνεται μέσα σε ένα κουκούλι, για να εκκολαφθεί λίγες ημέρες (ή μήνες αργότερα) ως μια εντυπωσιακή «χορεύτρια» των αιθέρων. Αρκετά έντομα έχουν τη μαγική ικανότητα της μεταμόρφωσης, αλλά καμία από τις μεταμορφώσεις ωστόσο δεν είναι τόσο θεαματική όσο εκείνη της πεταλούδας. Οι γλυκούλες μας κάμπιες λοιπόν θα ξεχυθούν μαζί με τις πολύχρωμες πεταλούδες μας και θα γεμίσουν με ζωηρά χρώματα την καρναβαλική παρέλαση!
Όπως κάθε χρόνο σας περιμένουμε να παρελάσουμε παρέα όπως μόνο εμείς μπορούμε…. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΥΠΕΡΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!

Σειρά: 13

ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΛΗΣ
ΕΝΗΛΙΚΩΝ: 32,00€

ΝΟΥΜΕΡΑ:  S/M & L/XL

ΠΑΙΔΙΚΕΣ: 26,00€ (κατόπιν παραγγελίας μέχρι 05/02/2018)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Συλλόγου 25410-74001 (Καθημερινά 18.00-21.00)

Υπεύθυνοι Κρατήσεων Στολών:
Μιχάλης Πανταζής +306977030585

Πρόεδρος: Χαρά Τσακίρη +306936063020

email: aparadektoi95@yahoo.gr ή inbox στο Facebook Page

Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θα βρείτε στην σελίδα του συλλόγου

Κόστος στολής

  • Ενηλίκων
  • 32 €
  • Νούμερα

    S/M & L/XL

  • Παιδικές
  • 26€
  • Κατόπιν παραγγελίας

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Συλλόγου 25410-74001 (Καθημερινά 18.00-21.00)
Υπεύθυνος Κρατήσεων Στολών: Μιχάλης Πανταζής +306977030585
Πρόεδρος: Χαρά Τσακίρη +306936063020
email: aparadektoi95@yahoo.gr ή inbox στο Facebook Page μας

Οι παλαιότερες στολές μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας